2007-heden Freelance kok - Privé kok aan huis;

2006-2007 Hoofdvoedingdienst verpleeghuis / Grand café / proces uitvoerder nieuwe concepten rond eten drinken;
 
2003-2006: Hoofdkeuken verzorgingscentrum;

2003-2003: Interim Chef partycentrum te Utrecht;


2001-2003: Freelance kok;
    
2000-2001: Teamleider Productiekeuken Albron Carewell;

1997-2000:  Teamleider Productiekeuken Wassenaar onderdeel stichting KVV;
   
1990-1997:  Souschef Loosduinse hof onderdeel stichting KVV;
    
1989-1990:  Instellingskok uitzendbureau TAGB;
    
1988-1989:  Chef-kok restaurant Scheveningen, Hazzebas, Big Bell;
    
1971-2001:  Div. ambulante banen in de horeca als kok;
    
1971-1988:  Koninklijke marine, actieve dienst op div. onderdelen waar van 7 jaar gelegerd op de Ned. Antillen in de functie van kok.